Minstri serb e falenderon Rusine per kete gje qe ka bere ndaj Kosoves – ja per qfare behet fjale


Minstri serb e falenderon Rusine per kete gje qe ka bere ndaj Kosoves – ja per qfare behet fjale

Ministri i Brendshëm i Serbisë, Aleksandër Vulin, i cili ndodhet për një vizitë zyrtare në Moskë, ka takuar sot ministrin e Punëve të Jashtme të Rusisë, Sergei Lavrov.Ministri i Brendshëm serb tha se Sergej Lavrov është një mi,k i vërtetë i Serbisë dhe pop,ullit serb, duke shprehur mirë,njohjen e madhe për Rusinë për respe,ktimi,n e vazhdueshëm të siç tha ai “sov,ranit,etit dhe inte,gr,ite,tit të Serbisë dhe mosnjohjen e Kosovës”.“Vulin theksoi se Serbia, e udhëh,equr nga presidenti Aleksandar Vuçiq, nuk e ha,rron vël,lazë,rinë shek,ullore me rusët dhe se Serbia është i vetmi vend në Evropë që nuk ka ve,ndo,sur san,ksion,e ndaj Rusisë”, thuhet në komunikatën e Ministrisë së Brendshme të Serbisë.Ai madje tha se Serbia është një vend i p,ava,rur që i zgjedh vetë miqtë e saj.